Mina reklamfilmer

Tänkte gå i genom första punkten på listan av "saker som hänt i mitt liv sedan jag senast bloggade". Och nu måste jag bara klargöra en sak innan jag börjar. Denna listan var i ungefärlig tidsordning, inte någon rangorning på något sätt. Rasmus kom hem och sa något i stil med "Jaha, nr 3 tack för den". Det var ju inte så jag menade haha!
 
Hur som helst..
En eftermiddag förra hösten ringde det på min telefon, och jag fick frågan om att vara med i en reklamfilm för AJ produkter. Det var då det hela startade. Han som ringde hade hittat mig på Filmcafé. Jag hade varit medlem på sidan sedan två år tillbaka, men hade helt glömt den. Efter inspelningen köpte jag ett års PLUS på filmcafé, vilket ger en möjlighet att söka jobben som finns på sidan. Så jag sökte. Och sökte. Och sökte. Och så sökte jag lite till.
 
Fick napp när en från Uptours ringde och ville ha med mig i deras reklamfilm. Ett tag senare fick jag ett till erbjudande om att vara med i en ytterligare reklamfilm, denna gången för företaget Million Sounds.
 
Nu var det ett bra tag sen jag var med på en inspelning och jag måste säga att jag saknar det väldigt mycket. Jag tycker det är så fantastiskt roligt att få vara en del av produktioner som dessa. AJ-reklamen är 30 sek lång. Att spela in den tog ca 6 timmar. Och då är inte ens all tid för planering, manus, scenografi, efterredigering mm inräknat i den tiden. 6 timmar nedkortat i 30 sek. Vissa kanske skulle säga långtråkigt, segt eller något liknande, men jag säger ascoolt. Allting måste stämma. Visst, det är mycket väntan med en inspelning, men när kameran väl rullar känner man sig som en stjärna. Saknar den känslan!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0