Samarbete ftw

2014-12-27 @ 11:31:47
Äntligen händer det. Samarbete över blocken. Samarbete! Det är det jag har sagt hela tiden. Sluta backstabba varandra, sluta gå emot varandra, sluta säga nej till varandra. Hur skulle det vara om alla människor samarbetade med varandra? Tänk efter. Skulle det finnas några krig? Nej, för om vi samarbetade, möttes på mitten och såg varandra som våra medmänniskor hade vår moder jord varit en mycket mer fridfull plats.
 
Nog om det.
 
Jag har haft en jättefin jul, och jag har även börjat jobba på mitt nya jobb! Mer om detta i ett annat inlägg. Nu ska jag ner till stan med Sara för lite mellandagsrea-shopping! Jippie! 
 
 

 

Uppesittarkväll

2014-12-23 @ 22:14:00
Idag gjorde jag mitt sista jobbpass på Gekås, kanske på länge, kanske någonsin. Kändes väldigt tråkigt att lämna ifrån sig sina atbetskläder och stämpla ut på riktigt.
 
Nu är det uppesittarkväll, och utan framgång i våra lotter håller vi alla tummar vi har inför fyrans bingo!
 
Förra årets uppesittarkväll spelade vi också tillsammans. En utav de första gångerna vi träffades faktiskt!
 
Ett år sen 


Idag
Segsöndag

2014-12-21 @ 21:27:15
Idag har man mått som man förtjänat. Varit lagom seg, så hela dagen har ägnats åt soffhäng framför serien Suits. 

Varför är man seg idag då? Jo det var utgång igår. Startade kvällen med förfest här i lägenheten och fortsatte festen på krogen. Riktigt roligt att träffa allt folk, var riktigt mycket folk ute. Kul!
Tidig morgon

2014-12-20 @ 06:28:39
Klockan var ställd på både 4.50 och 5.00 idag. Första alarmet har jag inget minne av, men som tur var skulle Rasmus upp samtidigt och fick väckt mig. 

Idag ska jag till det stora gula varuhuset i Ullared. Det var 3 veckor sedan jag var där och jobbade så det blir en spännande dag idag! 

Jag är på avdelningen barnkläder och där trivs jag jättebra. Tyvärr så glider Gekås snart in i lågsäsong och då blir det inga fler pass. Jag har idag, måndag och tisdag kvar. Får passa på att njuta av det som är kvar, för jag vet inte än om jag kommer tillbaka till våren eller inte.Träning på egen hand

2014-12-19 @ 17:36:15
Nu sitter jag här och låter maten smälta i magen. Körde ett träningspass idag! Ja, jo, jag har blivit lite av en soffpotatis sen mitt senaste jobbpass på Gekås, vilket är ca 3 veckor sedan... Så idag tog jag tag i detta och drog ut på en kvarts promenad som uppvärmning, och sen in igen för att köra en halvtimmes danspass. 

Träning är precis vad man gör det till. Jag älskar att variera och därför passar det mig bra att variera träningsformer, och så kombinerar jag gärna olika träningsformer med! Idag tränade jag totalt 45 min, inte så mycket men då får man inte glömma att det är bättre än inget. Bra start när man varit ifrån träningen ett tag.
 
Om man inte har tillgång till gym och tycker att det är för kallt att träna utomhus är det inte kört. Dra ihop ett gäng goa låtar. Dansa, gör styrkeövningar, konditionsövningar. Man kan gå in på youtube och leta fram något att gå efter om man inte finner någon insperation. Träning är vad man gör det till, bara man svettas och det känns bra! Och kom ihåg att: Alla sätt är bra sätt, utom dom dåliga ;)
 

Stjärntecken

2014-12-19 @ 12:32:14
Jag vet inte om stjärntecken är någonting att "tro på", men på mig har det alltid stämt in så bra. Jag är född i fiskarnas tecken och jag vet inte om jag läste om fiskarnas tecken när jag var liten och tänkte "Ja, så här ska jag vara!".. För det skulle man nästan kunna tro. När man läser som fiskarna stämmer det så bra in på mig så jag nästan rakt av skulle kunna kopiera det och göra det till mitt CV. Klart liksom! Så, är kan man läsa mitt CV: http://www.astroguide.se/alla-stjarntecken/Fiskarna/ ;)

Och en annan sak som också får mig att höja på ögonbrynen en aning är hur bra jag och Rasmus passar tillsammans enligt stjärnornas tecken. På bilden längst ner beskrivs detta, och shit vad det stämmer! Nästan lite läskigt. 

 

 

Curl Secret

2014-12-18 @ 21:23:49
Jag brukar tycka det kan vara väldigt klurigt att kan få till ett gäng fina lockar i mitt tjocka hår. Ja, för er som inte vet det - mitt hår är jättetjockt! Det syns kanske inte så väl, men det är väldigt tjockt. Både med plattång och med och locktång tar det lång tid, blir ofta halvdant och ojämt osv. Speciellt när man har den där tiden som man ska passa, när man ska iväg på förfest, middag eller vad det kan vara.

Jag är därför lite nyfiken på Curl Secret, en locktång som lite verkar sköta sig själv, meeeen nu undrar jag så klart om den är så grym som den verkar. Enligt tjej i video nr 1 verkar den ju great, men enligt tjej i video nr 2 verkar den aningen kass. Tror dock att första tjejen gjorde mer rätt, tog mindre slinor och gjorde noggrannare. Men och andra sidan.. det tar ju vääääldigt lång tid. Så frågan är... Är den så bra? Hur lång tid tar det och är det värt det?... Okej, det blev ju snarare 3 frågor. 

Har kikat runt lite på internet, men inte fått någon klar bild hur bra den är. Någon som har testat den eller som har hört någon som testat den? Lämna gärna en kommentar!

Funderar nämnligen om det kan vara en bra grej att önska sig nu när julen råkar närmar sig ;)

 
 
Blyga lockar efter ca en timme med plattången.


Födelsedagslockarna som dök upp efter bort åt två timmars slit med locktången. Shit, vad snyggt de halsbandet är. Borde använda det mycket oftare!

Mina reklamfilmer

2014-12-17 @ 13:49:44
Tänkte gå i genom första punkten på listan av "saker som hänt i mitt liv sedan jag senast bloggade". Och nu måste jag bara klargöra en sak innan jag börjar. Denna listan var i ungefärlig tidsordning, inte någon rangorning på något sätt. Rasmus kom hem och sa något i stil med "Jaha, nr 3 tack för den". Det var ju inte så jag menade haha!
 
Hur som helst..
En eftermiddag förra hösten ringde det på min telefon, och jag fick frågan om att vara med i en reklamfilm för AJ produkter. Det var då det hela startade. Han som ringde hade hittat mig på Filmcafé. Jag hade varit medlem på sidan sedan två år tillbaka, men hade helt glömt den. Efter inspelningen köpte jag ett års PLUS på filmcafé, vilket ger en möjlighet att söka jobben som finns på sidan. Så jag sökte. Och sökte. Och sökte. Och så sökte jag lite till.
 
Fick napp när en från Uptours ringde och ville ha med mig i deras reklamfilm. Ett tag senare fick jag ett till erbjudande om att vara med i en ytterligare reklamfilm, denna gången för företaget Million Sounds.
 
Nu var det ett bra tag sen jag var med på en inspelning och jag måste säga att jag saknar det väldigt mycket. Jag tycker det är så fantastiskt roligt att få vara en del av produktioner som dessa. AJ-reklamen är 30 sek lång. Att spela in den tog ca 6 timmar. Och då är inte ens all tid för planering, manus, scenografi, efterredigering mm inräknat i den tiden. 6 timmar nedkortat i 30 sek. Vissa kanske skulle säga långtråkigt, segt eller något liknande, men jag säger ascoolt. Allting måste stämma. Visst, det är mycket väntan med en inspelning, men när kameran väl rullar känner man sig som en stjärna. Saknar den känslan!
 
 
 
 
 

Julstämning

2014-12-17 @ 10:28:00
Igår hade vi julstämning här i lägenheten.  Julmusik spelades på radion, ljusstaken var tänd, glöggen var varm och vi hjälptes åt och slå in julklappar. Eller mer jag lärde Rasmus hur man gör..
 
Innan dess var vi och köpte julklapparna. Var bland annat inne på Rusta. Rasmus gick lite före mig, så när jag kom runt nästa hörn i butiken såg jag bara en person i den stora test-massagefotöljen, klart det var min kille.
 
När fantasin sviker en

2014-12-15 @ 21:46:39
Eftersom jag hade magsjuka när mamma fyllde år i fredags så åkte jag och Rasmus och hälsade på henne och grattade henne i efterskott nu ikväll. Ett lite längre besök än väntat ledde till sen kvällsmat.. Vi hade ingenting hemma, så hungriga båda två drog vi till hajen för att köpa något att laga.. Och ett tips bara...Åk inte och handla när ni är hungriga! Vi åkte dit för att handla något litet, kom hem med en jävla massa mat! Haha. Fall bland annat för ett klipp med potatisbullar för typ 15 kr. Så det blir vår kvällsmat ikväll. Inte så kreativt, men gott när man vill ha nått snabbt. Dras direkt tillbaka till skolmatsalen i grundskolan där största lyckan var just när det serverades potatisbullar med lingonsylt. Mums! 
Tillbaka igen

2014-12-14 @ 20:23:16
Hej alla glada!
 
Nu är jag tillbaka på min egen lilla hemmaplan, min blogg. Under gymnasietiden hade jag verkligen ingen tid över till annat än alla de 1000 saker jag höll på med på samma gång, så det var helt klart ett ganska så väldans bra bestlut av mig att sluta blogga då. Klart, jag är fortfarande samma tjej som alltid har någonting nytt på gång, men jag betygsätts inte på allt jag producerar längre. Skönt. 
 
Sedan jag skrev ett inlägg senast har det hänt ganska mycket i mitt liv. För att unvika att göra världens längsta inlägg drar jag några av sakerna väldigt kort:
 
- medverkat i tre reklamfilmer och även några kortfilmer
- rest utomlands ett antal gånger
- träffat en kille, min kära Rasmus
- opererat bort halsmandlarna
- tagit studenten
- flyttat hemifrån, tillsammans med min kille
- köpt mig en bil
- jobbat på Gekås
 
Kommer garanterat gå in på mer detaljer i flertalet punkter ovan, vid senare tillfälle. Dagsläget nu då - Jag är precis på fötterna igen efter magsjukan som slog ner mig rejält igår och i förrgår. Efter att större delen av Rasmus familj åkte på magsjukan under veckan på Teneriffa förra veckan, kom vi hem och trodde vi hade klarat oss. Men icke. Först Rasmus, sen jag. Nu är vi i alla fall på hyfsat stadiga ben igen!
 
 

RSS 2.0