Curl Secret

Jag brukar tycka det kan vara väldigt klurigt att kan få till ett gäng fina lockar i mitt tjocka hår. Ja, för er som inte vet det - mitt hår är jättetjockt! Det syns kanske inte så väl, men det är väldigt tjockt. Både med plattång och med och locktång tar det lång tid, blir ofta halvdant och ojämt osv. Speciellt när man har den där tiden som man ska passa, när man ska iväg på förfest, middag eller vad det kan vara.

Jag är därför lite nyfiken på Curl Secret, en locktång som lite verkar sköta sig själv, meeeen nu undrar jag så klart om den är så grym som den verkar. Enligt tjej i video nr 1 verkar den ju great, men enligt tjej i video nr 2 verkar den aningen kass. Tror dock att första tjejen gjorde mer rätt, tog mindre slinor och gjorde noggrannare. Men och andra sidan.. det tar ju vääääldigt lång tid. Så frågan är... Är den så bra? Hur lång tid tar det och är det värt det?... Okej, det blev ju snarare 3 frågor. 

Har kikat runt lite på internet, men inte fått någon klar bild hur bra den är. Någon som har testat den eller som har hört någon som testat den? Lämna gärna en kommentar!

Funderar nämnligen om det kan vara en bra grej att önska sig nu när julen råkar närmar sig ;)

 
 
Blyga lockar efter ca en timme med plattången.


Födelsedagslockarna som dök upp efter bort åt två timmars slit med locktången. Shit, vad snyggt de halsbandet är. Borde använda det mycket oftare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0