Träning på egen hand

Nu sitter jag här och låter maten smälta i magen. Körde ett träningspass idag! Ja, jo, jag har blivit lite av en soffpotatis sen mitt senaste jobbpass på Gekås, vilket är ca 3 veckor sedan... Så idag tog jag tag i detta och drog ut på en kvarts promenad som uppvärmning, och sen in igen för att köra en halvtimmes danspass. 

Träning är precis vad man gör det till. Jag älskar att variera och därför passar det mig bra att variera träningsformer, och så kombinerar jag gärna olika träningsformer med! Idag tränade jag totalt 45 min, inte så mycket men då får man inte glömma att det är bättre än inget. Bra start när man varit ifrån träningen ett tag.
 
Om man inte har tillgång till gym och tycker att det är för kallt att träna utomhus är det inte kört. Dra ihop ett gäng goa låtar. Dansa, gör styrkeövningar, konditionsövningar. Man kan gå in på youtube och leta fram något att gå efter om man inte finner någon insperation. Träning är vad man gör det till, bara man svettas och det känns bra! Och kom ihåg att: Alla sätt är bra sätt, utom dom dåliga ;)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inga ursäkter längre! Ses imorrn höhöhöhö

2014-12-19 @ 20:25:44
Postat av: Anonym

Inga ursäkter längre! Ses imorrn höhöhöhö

2014-12-19 @ 20:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0